Veelgestelde vragen (FAQ)

Betalingsmogelijkheden

Bij Van Gils Automotive staat goede service centraal; zo kunt u bij Van Gils Automotive met onderstaande methodes betalen.

 • iDeal
 • Mastercard
 • VISA
 • Bancontact/Mistercash
 • PayPal
 • Maestro
 • Vooraf overmaken middels telebankieren of bankoverschrijving

Bestellingen

Om de status van uw bestelling te kunnen inzien logt u in op uw account op onze website. Heeft u  desondanks nog vragen?  Neem dan contact op met onze verkoopafdelig. Onze medewerkers staan altijd klaar om u zo goed mogelijk te helpen.  U kunt ons bereiken per telefoon, e-mail, WhatsApp of de livechat op onze website. Als u uw ordernummer hierbij gereed houdt kunnen wij u het best helpen.

Voorraad en Levertijd

Op onze website wordt het zeer ruime assortiment van Van Gils Automotive weergegeven; dit is altijd onze actuele voorraad, deze onderdelen zijn dus direct beschikbaar. Zoekt u een specifiek onderdeel, maar hebben wij het niet op voorraad? Dan kunt u een een onderzoek-aanvraag doen; mogelijk staat het gezochte onderdeel nog niet online, of komt er op korte termijn een auto binnen voor demontage. 

Onderdelen die voor 15:00 uur zijn besteld en betaald worden dezelfde dag nog controleerd, ingepakt en verzonden. U kunt ervan uitgaan dat deze onderdelen de volgende werkdag worden geleverd. Onder werkdagen wordt verstaan maandag t/m vrijdag.  

Garantie

Onderdelen bij Van Gils Automotive worden standaard geleverd met minimaal 6 maanden garantie. Bij Van Gils Automotive worden de standaard STIBA garantie- en leveringsvoorwaarden gehanteerd. Deze kunt u hier vinden.

Klachtenafhandeling

Bij Van Gils Automotive doen wij ons uiterste best om onze klanten tevreden maken en tevreden te houden. Mocht er onverhoopt toch een probleem zijn ontstaan? Of heeft u een probleem met een service of product? U kunt uw klacht bij ons kenbaar maken door een e-mail te sturen naar onze klantenservice. Zo kunnen wij ons over uw klacht ontfermen en geven wij u binnen 5 werkdagen uitsluitsel over uw klacht.

Mocht onze reactie niet bevredigend zijn dan kunt u uw klacht ook voorleggen aan de geschillencommissie van Stichting WebwinkelKeur waarbij Van Gils Automotive is aangesloten.

Het is voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Afbeeldingen

Alle afbeeldingen die bij onze gebruikte onderdelen staan zijn ook afbeeldingen van het daadwerkelijke onderdeel. Zo kunt u de staat van het onderdeel goed zien en komt u niet voor verrassingen te staan. Het kan ook voorkomen dat er meerdere onderdelen op één afbeelding aanwezig zijn; mocht dit zo zijn dan specificeren wij zo dit zorgvuldig mogelijk. 

Hulp nodig bij het zoeken?

Wij staan voor u klaar!

085 - 130 13 00 070 - 383 63 57

Stel al uw vragen aan Myron

Mail ons Live chat
 • Klantenbeoordeling 9.4
 • Levering binnen 24 uur
 • 6 tot 12 maanden garantie
 • Origineel gebruikte onderdelen
 • Hulp bij bestellen
Klantbeoordelingen

......
Dick
Snelle levering en goed geholpen door medewerkers!
Simon Galinsky
Snelle service
Autoservice Vierlingh bv
Blij met de snelle levering
Marciano Ramdhari
Motorblok kwam binnen met beschadigingen, ook misten er delen die altijd met een blok worden meegeleverd (zoals tapeindes van het uitlaatspruitstuk). Kleppendeksel had deuken van het er uit tillen. Kabelboom was zodanig kapot gegaan bij het demonteren dat meer dan de helft van de stekkers waren afgebroken en er kabelbreuken zijn ontstaan. Verder 0 excuses voor gekregen en verschuilen zich achter voorwaarden ipv schappelijk zijn. Wuiven het gewoon weg. En daarbij heb ik totaal niet gekregen wat op de foto te zien was... alle inbouwdelen, spruitstukken e.d. waren op de foto te zien en ik kreeg alleen een kaal blok. Verder stond er niet in de omschrijving dat het om een kaal blok met alleen inlaatspruitstuk en injectorrails ging. Ik vind dit schandalig. Er zit 6 maanden garantie op het product, maar alsnog boeit het ze niet dat ik mij nu goed genaaid voel. Als je iets van een betrouwbare demontage garage wilt aanschaffen, raad ik Van Gils zeker niet aan. Het enige positieve was de verzendtijd...
Keaton
live chat