• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Prijs
Aandrijving Wissen
ABS Wissen
Airco Wissen
Bouwjaar Wissen
tot
Centrale deurvergrendeling Wissen
Cilinderinhoud Wissen
tot
Intercooler Wissen
Interieurcode Wissen
Kleppen Wissen
Kleur onderdeel Wissen
Kleur voertuig Wissen
LPG / G3 Wissen
Motorcode Wissen
Motortype Wissen
Plaats Wissen
Prijs Wissen
Rij Wissen
Uitvoering Wissen
Versnellingsbak Wissen
Wielbouten Wissen

Veiligheidsgordel

1955 producten gevonden
Filters

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van bovenstaande filters en categorie

Of
Neem contact met ons op

Een veiligheidsgordel vervult in uw auto maar één functie. Dit is het beschermen van de inzittenden. Zodra uw auto in een ongeluk terecht komt houdt de veiligheidsgordel de passagiers op hun stoel en weerhoudt ze ervan door de klap tegen de voorruit of een ander auto-onderdeel aan te vallen. Het dragen van een veiligheidsgordel kan wellis waar uw leven redden, de kans op een dodelijk ongeval wordt door het dragen van de veiligheidsgordel verminderd met veertig procent. Als uw veiligheidsgordel versleten is en aan vervanging toe is, kunt u dit het best zo spoedig mogelijk doen voor de veiligheid van u en eventuele passagiers. Voor vervangende veiligheidsgordels kunt u terecht bij VanGilsAutomotive. Wij bieden een ruim aanbod aan van gebruikte auto-onderdelen. Hoewel de onderdelen gebruikt zijn, verkeren ze nog in uitstekende staat. De veiligheidsgordels worden stuk voor stuk aandachtig gecontroleerd door ons vakkundige personeel op kwaliteit. Zo bent u ervan verzekerd dat u een kwaliteitsonderdeel aanschaft. VanGilsAutomotive hanteert een garantietermijn van zes maanden op uw aankoop. Op onze site kunt u gemakkelijk selecteren voor welk automerk, automodel of bouwjaar uw auto vandaan komt. Dan laten wij u een selectie zien van geschikte onderdelen voor uw auto. Komt u er niet uit? Neem contact met ons op. Wij helpen u verder met de zoektocht naar het juiste onderdeel. Zodat uw veiligheidsgordel zo snel mogelijk vervangen kan worden. 

Staat uw onderdeel er niet bij?

Vraag online aan!

Onderdeel aanvraag

Stel al uw vragen aan Myron

Live chat
Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

live chat