• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Prijs

Remdrukverdeler

0 producten gevonden
Filters

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van bovenstaande filters en categorie

Of
Neem contact met ons op

Remdrukverdeler

Uw remdrukverdeler heeft als functie om de remkracht over de remmen op de voor- en achteras te verdelen. De verdeling van de remkracht is afhankelijk van de beladenheid van de auto. Zo wordt er meer remdruk uitgeoefend op de achterremmen, wanneer de auto zwaarder beladen is. Werkt uw remdrukverdeler niet meer? Dan kunt u bij ons een goed vervangend onderdeel vinden. VanGilsAutomotive heeft een ruim assortiment van gebruikte auto-onderdelen. De onderdelen zijn stuk voor stuk gekeurd door ons vakkundige personeel, dus op kwaliteit kunt u rekenen bij de aanschaf van uw gebruikte auto-onderdeel. Uw kapotte onderdeel vervangen met een gebruikt onderdeel heeft vele voordelen. De prijzen voor gebruikte onderdelen zijn een stuk voordeliger dan de prijzen van een nieuw onderdeel, terwijl de staat van de meeste onderdelen nog aan dezelfde kwaliteit voldoet als een nieuw aangeschaft onderdeel. Overigens hanteert VanGilsAutomotive een garantietermijn van zes maanden op uw aankoop. U kunt op onze website gebruik maken van zoekfilters of de kentekenchecker. Zo kunt u snel en moeiteloos de geschikte onderdelen voor uw auto vinden. Bij de onderdelen staat productinformatie vermeld, maar ook de productcode, een afbeelding en het serienummer is vernoemt bij het onderdeel. Zo kunt u gauw controleren of u het geschikte onderdeel heeft. Bent u er niet zeker van dat het onderdeel geschikt is voor uw auto? Raadpleeg onze deskundige specialisten. Zij zullen uw vragen beantwoorden en het geschikte onderdeel voor uw auto vinden. 

Staat uw onderdeel er niet bij?

Vraag online aan!

Onderdeel aanvraag

Stel al uw vragen aan Myron

Live chat
Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

live chat