• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Prijs
Aandrijving Wissen
ABS Wissen
Airco Wissen
Bouwjaar Wissen
tot
Cilinderinhoud Wissen
tot
Interieurcode Wissen
Kleppen Wissen
Kleur voertuig Wissen
Motorcode Wissen
Motortype Wissen
Prijs Wissen
Uitvoering Wissen
Versnellingsbak Wissen
Wielbouten Wissen

Motor onderblok

19 producten gevonden
Filters

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van bovenstaande filters en categorie

Of
Neem contact met ons op

Motor onderblok

Een motor bestaat uit heel veel onderdelen. Elk onderdeel voert zijn eigen functie uit en maakt dat de motor goed zijn werk doet. Het onderblok zit onder de motor en is het draaiende gedeelte. Als uw onderblok defect is, is het belangrijk dat u hem zo snel mogelijk vervangt. Door het vervangen van uw defecte onderblok, functioneert uw motor gelijk weer als vanouds. U bent bij VanGilsAutomotive aan het juiste adres als u opzoek bent naar vervangende motor onderblokken. VanGilsAutomotive heeft een ruim assortiment aan gebruikte auto-onderdelen. De onderdelen zijn stuk voor stuk gecontroleerd op kwaliteit door onze specialisten. De gebruikte onderdelen die VanGilsAutomotive verkoopt zijn van de hoogste kwaliteit. Wij hanteren dan ook een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. U kunt bij ons voor een scherpe prijs onderdelen aanschaffen die kwalitatief heel goed zijn. Op onze website kunt u gemakkelijk zoekfilters instellen om zo de geschikte onderdelen voor uw auto te selecteren. Bij de onderdelen zit een afbeelding, productinformatie, productcode en het serienummer. Zo krijgt u een goed beeld van het onderdeel en kunt u nakijken of het een geschikt onderdeel is voor uw auto. Heeft u toch vragen over het desbetreffende onderdeel? Raadpleeg dan onze verkoopmedewerkers. Zij zullen al uw vragen beantwoorden en samen met u het geschikte onderdeel voor uw auto vinden. Op een werkdag besteld? U heeft het onderdeel binnen 24 uur in huis. Zo kunt u er zo snel mogelijk van profiteren. 

Staat uw onderdeel er niet bij?

Vraag online aan!

Onderdeel aanvraag

Stel al uw vragen aan Myron

Live chat
Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

live chat