• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Prijs
Aandrijving Wissen
ABS Wissen
Airco Wissen
Bouwjaar Wissen
tot
Cilinderinhoud Wissen
tot
Interieurcode Wissen
Kleppen Wissen
Kleur voertuig Wissen
Motorcode Wissen
Motortype Wissen
Motortype Wissen
Prijs Wissen
Uitvoering Wissen
Versnellingsbak Wissen
Wielbouten Wissen

Koppeling

212 producten gevonden
Filters

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van bovenstaande filters en categorie

Of
Neem contact met ons op

Koppeling onderdelen

De koppeling zorgt ervoor dat de aandrijfkracht van de motor naar de wielen verbroken wordt. Dit is noodzakelijk om een auto met een draaiende motor van versnelling te laten wisselen. Een auto moet van versnelling wisselen, omdat de auto anders in een te hoog of te laag toerental draait. Als u rijdt in een te lage toerental heeft u kans op afslaan. Rijdt u in een enorm hoog toerental verhoogt u aanzienlijk de kans op slijtage door overbelasting en hitte op de onderdelen. De koppeling word veel gebruikt, met name als u veel in een stad rondrijdt. Des te vaker er geschakeld moet worden, des te sneller uw koppeling zal slijten. Bent u opzoek naar een vervangende koppeling? Dan bent u bij VanGilsAutomotive aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim assortiment aan gebruikte auto-onderdelen. Wij bieden onderdelen van talloze automerken aan afkomstig van verscheidene automodellen. Wij bieden ook koppeling gerelateerde onderdelen aan, zoals koppeling cilinder, koppelingskabel, koppelingsplaat, koppelingsset, koppelingomvormer automaat en een vliegwiel. Onze onderdelen zijn uitvoerig gecontroleerd op hun kwaliteit door onze deskundige specialisten. Bij aanschaffing van een gebruikt onderdeel van VanGilsAutomotive bent u verzekerd van hoge kwaliteit onderdelen. Bovendien hanteert VanGilsAutomotive een garantietermijn van zes maanden op uw aankoop. De onderdelen worden goed verpakt en zijn gelijk klaar voor gebruik. Als u het op een werkdag besteld, heeft u het onderdeel binnen 24 uur in huis. Bent u er niet zeker van of u het juiste onderdeel heeft gevonden op de website, twijfel niet en neem contact op met ons vakkundige personeel. Zij zullen u verder helpen en ervoor zorgen dat u het perfect passende onderdeel voor uw auto koopt. 

Staat uw onderdeel er niet bij?

Vraag online aan!

Onderdeel aanvraag

Stel al uw vragen aan Myron

Live chat
Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

live chat