• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Prijs
Aandrijving Wissen
ABS Wissen
Airco Wissen
Bouwjaar Wissen
tot
Centrale deurvergrendeling Wissen
Cilinderinhoud Wissen
tot
Intercooler Wissen
Interieurcode Wissen
Kleppen Wissen
Kleur voertuig Wissen
Materiaal Wissen
Mechanisme Wissen
Motorcode Wissen
Motortype Wissen
Motortype Wissen
Polen Wissen
Prijs Wissen
Uitvoering Wissen
Versnellingsbak Wissen
Voltage Wissen
Wielbouten Wissen

Brandstofpomp en vlotter

1100 producten gevonden
Filters

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van bovenstaande filters en categorie

Of
Neem contact met ons op

Wanneer u bij een tankstation benzine of diesel tankt, dan komt dit automatisch in de tank terecht. Maar hierdoor gaat de motor van uw auto nog niet draaien. Een brandstofpomp zorgt ervoor dat de benzine of diesel op het juiste verbranding moment, door een leiding, van de tank naar de motor wordt gepompt. Om bij te houden hoeveel benzine of diesel er nog in uw auto zit, wordt de vlotter gebruikt. De vlotter geeft aan hoeveel kilometer u nog met de auto kunt rijden en zorgt ervoor dat de melding voor een te laag brandstofpeil wordt weergegeven op uw dashboard. Wanneer het lampje op uw dashboard brandt terwijl u nog niet hoeft te tanken of het wijzertje van boven naar beneden beweegt, dan kan dit wijzen op een defecte vlotter. Start uw auto moeilijk of slaat deze over tijdens het starten? Dan kan het zijn dat de brandstofpomp van uw auto kapot is. Als deze problemen bekend bij u voorkomen, dan is het aan te raden om de onderdelen te vervangen. Bij VanGilsAutomotive vindt u een breed assortiment aan gebruikte auto onderdelen met een premium kwaliteit. De tweedehands onderdelen worden uitvoerig gecheckt en zorgvuldig verpakt door onze specialisten. Ook biedt VanGilsAutomotive een garantie van zes maanden en heeft u de auto onderdelen de volgende dag in huis, wanneer deze op een werkdag besteld zijn.

Staat uw onderdeel er niet bij?

Vraag online aan!

Onderdeel aanvraag

Stel al uw vragen aan Myron

Live chat
Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

live chat