• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Prijs
Aandrijving Wissen
ABS Wissen
Airco Wissen
Bouwjaar Wissen
tot
Centrale deurvergrendeling Wissen
Cilinderinhoud Wissen
tot
Intercooler Wissen
Interieurcode Wissen
Kleppen Wissen
Kleur voertuig Wissen
LPG / G3 Wissen
Motorcode Wissen
Motortype Wissen
Motortype Wissen
Prijs Wissen
Uitvoering Wissen
Versnellingsbak Wissen
Wielbouten Wissen

Airco

976 producten gevonden
Filters

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van bovenstaande filters en categorie

Of
Neem contact met ons op

Een airconditioning reguleert de temperatuur in de auto. Het kan de auto verwarmen of juist verkoelen, onafhankelijk van de wisselende buitentemperaturen. Daardoor is een goed werkende airconditioning nu een onmisbaar onderdeel in uw auto. Het maakt een autorit een stuk aangenamer en gemoedelijker. De airconditioning in de auto bestaat uit een airco radiateur die de lucht in de auto opwarmt en een airco pomp die ervoor zorgt dat de temperatuur in de auto afkoelt door koele lucht in de auto te pompen. Is toch uw airconditioning kapot gegaan? Dan kunt u terecht bij VanGilsAutomotive voor een goed gebruikt auto-onderdeel. Gebruikte auto-onderdelen functioneren vaak even goed als een volledig nieuw onderdeel. Bovendien kunt u behoorlijk geld besparen als u kiest voor een tweedehands onderdeel. Bij VanGilsAutomotive vindt u een rijk assortiment aan auto-onderdelen. Op onze site kunt u moeiteloos filters instellen, waardoor u gemakkelijk kunt zien welke airconditioning onderdelen in aanmerking komen met uw filters. Op het moment dat het u niet lukt zelfstandig het juiste onderdeel te vinden, is het mogelijk om advies te vragen bij ons vakbekwame personeel. Ons personeel weet welke onderdelen VanGilsAutomotive op voorraad heeft en welke daarvan geschikt zijn voor uw auto. Door advies in te winnen bij ons personeel kunt u moeiteloos uw aankoop afronden. Heeft u uw bestelling geplaatst op een werkdag? Dan wordt uw bestelling binnen 24 uur veilig en klaar voor gebruik bij u bezorgd. Tevens krijgt u bij VanGilsAutomotive zes maanden garantie op uw aankoop. 

Staat uw onderdeel er niet bij?

Vraag online aan!

Onderdeel aanvraag

Stel al uw vragen aan Myron

Live chat
Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

live chat