• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Prijs
Aandrijving Wissen
ABS Wissen
Airco Wissen
Bekleding Wissen
Bouwjaar Wissen
tot
Cilinderinhoud Wissen
tot
Intercooler Wissen
Interieurcode Wissen
Kleppen Wissen
Kleur onderdeel Wissen
Kleur voertuig Wissen
LPG / G3 Wissen
Plaats Wissen
Plaats Wissen
Rij Wissen
Uitvoering Wissen
Versnellingsbak Wissen
Wielbouten Wissen

Bekleding

1478 producten gevonden
Filters

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van bovenstaande filters en categorie

Of
Neem contact met ons op

Een vervangende autobekleding aanschaffen is vaak noodzakelijk maar vaak ook wenselijk. De bekleding van een auto wordt intensief gebruikt, zo kan het voorkomen dat de bekleding volledig versleten is en u echt toe bent aan vervanging. Echter kan het ook gebeuren dat u uw auto graag in een nieuw jasje wilt steken, door onder andere de bekleding te vervangen. Door de bekleding van de auto te vervangen kunt u al gauw een helemaal nieuwe sfeer in uw auto creëren. Door de bekleding van de auto vroegtijdig te vervangen, verlengt u gelijk de levensduur van het uiterlijk van uw auto. Bij VanGilsAutomotive kunt u terecht voor vervangende bekleding. VanGilsAutomotive beschikt over een breed assortiment van gebruikte auto-onderdelen, onder meer stoelen, hoedenplanken, hoofdsteunen, rugleuningen, portiersbekledingen en vloerbekledingen. De tweedehands onderdelen die VanGilsAutomotive aanbied zijn van uitstekende kwaliteit. Ze zijn uitvoerig gekeurd door ons deskundige specialisten, om u ervan te verzekeren dat u een goed onderdeel aanschaft. Bovendien heeft u op uw bestelling een garantietermijn van zes maanden. Bij bekleding is het belangrijk dat u een onderdeel koopt die geschikt is voor uw auto. U kunt gemakkelijk onze filters of de kentekenchecker gebruiken, om alle soorten bekleding te zien die voor uw auto geschikt zijn. Komt u er zelfstandig toch niet uit? Neem contact op met onze verkoopmedewerkers. Zij kunnen u verder begeleiden en het geschikte onderdeel voor u vinden. 

Staat uw onderdeel er niet bij?

Vraag online aan!

Onderdeel aanvraag

Stel al uw vragen aan Myron

Live chat
Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

live chat