• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Prijs
Aandrijving Wissen
ABS Wissen
Airco Wissen
Bouwjaar Wissen
tot
Cilinderinhoud Wissen
tot
Intercooler Wissen
Interieurcode Wissen
Kleppen Wissen
Kleur voertuig Wissen
LPG / G3 Wissen
Motorcode Wissen
Motortype Wissen
Prijs Wissen
Uitvoering Wissen
Versnellingsbak Wissen
Wielbouten Wissen

Tussenbak

52 producten gevonden
Filters

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van bovenstaande filters en categorie

Of
Neem contact met ons op

Tussenbak onderdelen

Een tussenbak kan ervoor zorgen dat uw auto van een achterwielaandrijving naar een vierwielaandrijving overschakelt. Hierdoor zullen de voorwielen op hetzelfde toerental draaien als de achterwielen. Een tussenbak kan ervoor zorgen dat de motor meer trekkracht kan overgeven op de wielen. Als uw auto over een tussenbak beschikt kan de auto meestal wisselen tussen een vierwielaandrijving of een achterwielaandrijving. De auto kan blijven rijden in een vierwielaandrijving, echter is het beter voor uw auto om te schakelen tussen vierwielaandrijving of achterwielaandrijving gezien de wegomstandigheden. Rijdt u op een verharde weg dan wordt er aangeraden om in een achterwielaandrijving te blijven rijden. Als de auto met tussenbak voornamelijk in een vierwielaandrijving rijdt, dan is de kans op slijtage van aandrijfonderdelen aanzienlijk groter. Is de tussenbak van uw auto stuk? Kijk dan eerst of een gebruikt onderdeel op onze site wordt aangeboden voordat u meteen een nieuwe koopt. Dit bespaart u al gauw honderden euro’s. De gebruikte onderdelen die wij aanbieden zijn uitvoerig getest en geïnspecteerd op kwaliteit door onze vakkundige medewerkers. Wij gaan zorgvuldig en voorzichtig om met uw aankoop en als u uw onderdeel op een werkdag besteld zal hij binnen 24 uur geleverd worden. Bovendien krijgt u bij VanGilsAutomotive een garantietermijn van zes maanden. VanGilsAutomotive heeft een zeer breed assortiment aan gebruikte onderdelen. Wij hebben onderdelen liggen van verschillende automerken, automodellen en bouwjaren, zodat wij zoveel mogelijk klanten tevreden kunnen stellen. Komt u er toch niet helemaal uit? Neem gerust contact op met onze verkoopmedewerkers, zij zijn volledig op de hoogte van ons assortiment en kunnen dus gemakkelijk u helpen om het juiste onderdeel voor u te vinden. 

Staat uw onderdeel er niet bij?

Vraag online aan!

Onderdeel aanvraag

Stel al uw vragen aan Myron

Live chat
Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

live chat