De voordelen van gebruikte auto onderdelen

10 jul

Het gebruik van gebruikte auto onderdelen is al jaren bezig met een flinke stijging; steeds vaker worden auto's gerepareerd met tweedehands onderdelen, van motoren tot voorkoppen. 

Maar wat zijn nou precies de voordelen van gebruikte onderdelen? Hier volgt een kleine opsomming; 


7marketing 10

Het gebruiken van gebruikte onderdelen heeft veel verschillende voordelen; 

Gebruikte onderdelen besparen u geld

Gebruikte onderdelen zijn in het algemeen een stuk goedkoper dan nieuwe onderdelen; door voor gebruikte onderdelen te kiezen kunt u flink besparen, zonder in te leveren op kwaliteit,

Complete voorraad

Omdat sommige auto onderdelen niet meer nieuw gemaakt worden, is gebruikt vaak de beste optie om toch nog aan originele onderdelen van hoge kwaliteit te komen. 

Een duurzame keuze

Omdat er geen nieuw onderdeel hoeft gemaakt te worden, wordt er CO2 uitstoot bespaard door een gebruikt onderdeel te kopen i.p.v. een nieuw onderdeel. Bij bepaalde plaatwerk-onderdelen wordt er wel tot 86% CO2-uitstoot bespaard ten opzichte van het nieuwe onderdeel; zo draagt u uw steentje bij aan een beter milieu voor nu en de toekomst. 

Hoge kwaliteit gebruikte onderdelen

Gebruikte onderdelen doen bij Van Gils Automotive in kwaliteit niet onder voor nieuwe onderdelen; onze onderdelen worden door ons professionele en ervaren team gedemonteerd van de auto's die wij binnen krijgen, zo kunnen wij u hoge kwaliteit onderdelen leveren. Van Gils Automotive en steeds meer andere bedrijven geven nu ook standaard 6 maanden garantie op alle onderdelen, zo bent u van onze kwaliteit verzekerd.

Heeft u gebruikte onderdelen nodig voor uw auto? Aarzel dan niet langer en neem een kijkje in onze webshop of neem contact met ons op. 

 

live chat