Uw auto klaar voor de zomer met onderdelen van Van Gils Automotive!

7 jun. 2022

Is uw auto al helemaal klaar voor de zomer?

Nu het kwik steeds hoger komt te staan komt de zomer steeds dichterbij en wij zijn er bij Van Gils Automotive helemaal klaar voor! Door het warmere weer kunnen echter bepaalde onderdelen aan uw auto sneller slijten of kunt u doorhebben dat bepaalde onderdelen zoals uw airco aan vervanging toe zijn. Van Gils Automotive kan u hier uitstekend mee helpen, met een zeer ruim assortiment aan gebruikte onderdelen, waaronder een ruime selectie aan airco(pomp) onderdelen om uw auto helemaal zomer-klaar te maken zodat u ook tijdens de warmere dagen veilige en comfortabele kilometers kunt blijven maken. 


Pand

Onderdelen nodig? Wij hebben het!

Voor al uw wensen omtrent gebruikte auto-onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres; onze verkoopafdeling staat altijd voor u klaar om u te helpen met al uw vragen over onze onderdelen. Door jarenlange ervaring weet ons zeer professionele personeel precies welk onderdeel wel of niet onder uw auto past; aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.

Ons ruime assortiment van meer dan 90,000 onderdelen

Bij Van Gils Automotive hebben wij altijd meer dan 90.000 gebruikte auto-onderdelen op voorraad! In ons zeer ruime assortiment aan auto onderdelen vindt u een ruim aanbod aan onderdelen voor op uw auto; van een airco pomp voor uw Renault Clio tot een complete bekleding set voor uw Volkswagen Polo, bij Van Gils Automotive hebben wij het in huis! Onze onderdelen besparen u veel geld ten opzichte van nieuwe onderdelen zonder dat u op kwaliteit hoeft in te leveren. Bovendien bespaart u met gebruikte onderdelen van Van Gils Automotive tot wel 86% CO2 uitstoot ten opzichte van nieuwe onderdelen. 

live chat