Uniek uit voorraad beschikbaar bij Van Gils Automotive; Lynk & Co onderdelen!

5 apr

Lynk & Co; een betrekkelijk nieuw merk wat in Nederland in een zeer korte tijd enorm aan populariteit heeft gewonnen en inmiddels niet meer weg te denken is uit ons straatbeeld. De Lynk & Co 01, een hybride SUV, wordt in samenwerking met Volvo gemaakt en is dan ook niet aan te slepen op de Nederlandse markt.

 


380614 Rear%20side 7f92eb original 1614603052

Van Gils Automotive is trots om als één van de eersten in Nederland u hoge kwaliteit Lynk & Co onderdelen te kunnen aanbieden.

Van een volledige bekledingsset, koplampen tot zelfs de hybride accu; Van Gils Automotive is hét adres voor al uw Lynk & Co 01 onderdelen!

Alle Lynk & Co onderdelen bij Van Gils Automotive zijn door ons professionele en ervaren team van de auto af gedemonteerd, zo kunt u uitgaan van hoge kwaliteit Lynk & Co onderdelen. 

U kunt hier een volledig overzicht vinden alle Lynk & Co onderdelen; alle Lynk & Co onderdelen worden standaard geleverd met minimaal 6 maanden garantie en als u uw Lynk & Co onderdelen vóór 15:00 uur bestelt zijn deze de volgende werkdag al in huis! 

Voor al vragen omtrent onze Lynk & Co onderdelen kunt u van vrijdag t/m zaterdag telefonisch en 24/7 per e-mail of WhatsApp contact opnemen.

live chat