10% korting alle verlichting onderdelen bij Van Gils Automotive!

5 dagen geleden

Een nieuwjaarsactie bij Van Gils Automotive!

Bij Van Gils Automotive zijn wij het nieuwe jaar goed begonnen; wij hopen dat u ook zin heeft in wat 2023 te bieden heeft voor ons allemaal! Wij beginnen het nieuwe jaar met een flitsende kortingsactie; 10% korting op het gehele aanbod aan verlichting onderdelen! Neem dus een kijkje naar het aanbod in onze webshop of neem contact op met ons professionele verkoopteam!  


10%25%20korting%20op%20alle%20verlichtings%20onderdelen%20(1)

Van een koplamp voor uw Jaguar I-Pace tot de binnenverlichting voor een Mercedes C-Klasse; bij Van Gils Automotive hebben wij het op voorraad, en nu met 10% korting zijn al uw verlichting onderdelen extra voordelig. 

Alle verlichting onderdelen bij Van Gils Automotive zijn van hoge kwaliteit en zijn door ons professionele en ervaren verkoopteam gedemonteerd van jong gebruikte auto's. Onze hoge kwaliteit verlichting onderdelen worden daarom standaard geleverd met minimaal 6 maanden garantie; alle verlichting onderdelen die vóór 15:00 uur besteld worden worden de volgende werkdag al bij u geleverd! 

Bij Van Gils Automotive bent u verzekerd van goeie service; mocht u hulp nodig hebben bij het uitzoeken van uw verlichting onderdelen, dan staat ons ervaren en professionele verkoopteam voor u klaar; geef ons een belletje op 070 383 63 57 of stuur een mail naar verkoop@vangilsautomotive.nl, dan helpen wij u verder met al uw vragen omtrent onze gebruikte onderdelen van hoge kwaliteit.

live chat