Nominatie Ondernemersprijs 2014

1 jun. 2014

De regio Pijnacker-Nootdorp is een gebied waar een actief ondernemingsklimaat in harmonie optrekt met een fijne woonomgeving.

 Als gevestigden kunnen we trots zijn op de mooie bedrijven die ook nog eens voor regionale werkgelegenheid zorgen. Wij, Van Gils Automotive, zijn hier sinds juli 2014 gevestigd. Wij zijn dus nog een nieuwkomer, alhoewel wij als bedrijf al zo’n 40 jaar bestaan.

In de laatste jaren hebben wij hard gewerkt aan vernieuwing van onze organisatie. We hebben innovaties doorgevoerd in onze marktbenadering, het logistieke proces en de methode van ontmanteling van voertuigen. Met deze vernieuwingen in combinatie met ons prachtige nieuwe pand te Nootdorp hebben we een positie ingenomen in de kleine groep professionals in de autodemontagebranche Nederland. En we staan nog lang niet stil. We volgen ontwikkelingen die ons aangaan op de voet en zijn voortdurend bezig met het creëren van nieuwe kansen.

Dit alles heeft gebracht dat we nu genomineerd zijn voor de Ondernemersprijs. En daar zijn we trots op. Samen met 3 andere ondernemingen uit de regio laten we zien dat we als regio Pijnacker -Nootdorp veel in huis hebben. En als Van Gils Automotive zien wij de nominatie als herkenning van onze toekomstgerichte inspanningen.

“Duurzaamheid zit in onze genen. Wij ondernemen nu en denken in de toekomst”

live chat