Auto Recycling

Waarom auto recycling?

Auto recycling is een belangrijk proces dat de impact van auto's op het milieu en de economie kan verminderen. Bij Van Gils Automotive zijn we ons bewust van de noodzaak om duurzame oplossingen te bieden voor het beheer van auto's aan het einde van hun levensduur. Ons bedrijf is toegewijd aan auto recycling en we zetten ons in om de beste praktijken te implementeren om ervoor te zorgen dat elke auto die bij ons komt, op een verantwoorde manier wordt verwerkt.

Auto recycling is een integraal onderdeel van onze bedrijfsfilosofie bij Van Gils Automotive. We streven ernaar om onze klanten te voorzien van een verantwoorde en duurzame manier om hun voertuigen aan het einde van hun levensduur te beheren. Dit omvat niet alleen recycling, maar ook het bieden van alternatieve oplossingen zoals het opkopen van schadeauto's en sloopauto's. Door ons te richten op auto recycling en duurzame oplossingen wil Van Gils Automotive op een duurzamere toekomst voor zowel de branche als het algemeen.

Het recycle-proces bij Van Gils Automotive

Onze auto recycling processen beginnen met het demonteren van de auto en het scheiden van alle recyclebare materialen. De overblijvende delen van de auto worden vervolgens verwerkt en afgevoerd volgens de strengste normen voor milieu en veiligheid. We zorgen ervoor dat er geen schadelijke stoffen of materialen in de natuurlijke omgeving terechtkomen. Dit omvat het veilig verwijderen van vloeistoffen zoals brandstof, olie en koelvloeistof, evenals het recyclen van onderdelen zoals de accu en banden.

Bij Van Gils Automotive hebben we een team van deskundige monteurs en technici die zijn opgeleid en gekwalificeerd om auto's te demonteren en recyclebare materialen te scheiden. Door deze aanpak kunnen we tot 95% van een voertuig recyclen en hergebruiken. Dit omvat metalen, kunststoffen, glas en rubber. Auto recycling is niet alleen goed voor het milieu, het biedt ook economische voordelen. Het creëert werkgelegenheid, vermindert de kosten voor grondstoffen en vermindert de behoefte aan nieuwe materialen.

Duurzame en verantwoordelijke omgang met auto's

Bij Van Gils Automotive geloven we dat auto recycling een essentieel onderdeel is van een duurzame toekomst en daarom maken we er een prioriteit van om onze klanten te informeren over de voordelen van deze praktijk. We bieden ook advies en ondersteuning aan klanten die zich afvragen wat ze moeten doen met een voertuig aan het einde van zijn levensduur. We helpen hen de beste oplossing te vinden voor hun specifieke situatie, of dat nu recycling is of een andere optie.

Naast auto recycling bieden we ook een breed scala aan andere diensten op het gebied van autorecycling. Dit omvat het opkopen van schadeauto's, sloopauto's en voertuigen die niet meer rijden. Door deze voertuigen te kopen, kunnen we ervoor zorgen dat ze op een verantwoorde manier worden verwerkt en gerecycled, in plaats van ergens te eindigen waar ze schade kunnen toebrengen aan het milieu.

live chat