Auto inname Van Gils Automotive

Voor auto in-en verkoop bent u bij Van Gils Automotive aan het juiste adres! Wij zijn dé opkoper van total loss-, schade-,en sloopauto’s. Wij kopen auto's op van onder andere particulieren, garagisten, verzekeringsmaatschappijen, schadeherstelbedrijven en leasemaatschappijen. Hiernaast werken wij samen met lokale gemeentes en overheidsinstellingen; ook via deze weg ontvangen wij geregeld voertuigen. Bij Van Gils Automotive nemen wij naas auto's ook scooters, brommers, campers, caravans en vele andere soorten voertuigen in.

Bij Van Gils Automotive kunnen wij u altijd de beste prijs voor uw auto bieden bij de auto innanem Hiernaast zorgen wij ervoor dat na de auto inname u gelijk de vrijwaring van ons ontvangt en halen wij indien nodig de auto geheel kosteloos bij u op.

Professionele inname van voertuigen

Heeft uw auto onherstelbare schade? Is uw auto té oud? Of komt uw auto niet meer door de APK? Dan kunt u uw auto altijd verkopen bij Van Gils Automotive; wij bieden altijd de beste prijs, regelen de vrijwaring  en komen de auto met ons eigen vervoer kosteloos ophalen als dit nodig is.

Bij Van Gils Automotive kopen wij  voertuigen op van onder andere verzekeringsmaatschappijen, autodealers, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen en particulieren, ook werken wij samen met lokale overheidsinstellingen en gemeenten. Als marktleider zijn wij al jaren bezig met het duurzamer maken van de branche; zo zorgen wij ervoor dat alle voertuigen die wij binnenkrijgen op een milieuvriendelijke manier worden verwerkt; bruikbare onderdelen worden verkocht en de rest van de onderdelen en het plaatwerk worden gerecycled.

Onze vestiging ligt aan de Spiegelstraat 6 in Nootdorp, tussen Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer. U kunt uw auto langs komen brengen indien mogelijk. 

 

Erkend demontagebedrijf

Als erkend demontagebedrijf is Van Gils Automotive aangesloten bij meerdere instellingen voor de auto-demontage en hebben wij diverse certificaten die ons in staat stellen om deel te nemen aan het demontage-proces. De regeling schadevoertuigen van het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV) zorgt ervoor dat alleen opkopers die aan de specifieke kwalitatieve eisen voldoen aan het handelsproces kunnen deelnemen. Van Gils Automotive is in bezit van dit certificaat en mag dus deelnemen aan het opkoop en demontage-proces.

Van Gils Automotive is ook aangesloten bij STIBA. Deze instantie is actief in de demontage-branche en legt de nadruk op het hergebruik van onderdelen en materialen.  Als belangenbehartiger van de voertuigdemontage branche wordt de nadruk gelegd op onderdelen hergebruik en materiaalhergebruik. Als je als voertuig demontagebedrijf bent aangesloten bij STIBA moet je voldoen aan strenge milieunormen en beschikken over een geldige certificering: KwaliteitsZorg Demontage. Van Gils Automotive beschikt voor deze KZD*** certificering.

Met de KIWA-certificering zegt Van Gils Automotive dat alle producten, het personeel maar ook de services voldoen aan alle wet- en regelgeving met betrekking tot veiligheid, duurzaamheid en gezondheid. In het kader van duurzaamheid werken we samen met ketenpartner Auto Recycling Nederland (ARN) aan een circulaire economie.

 

Leer- en werkbedrijf

Naast meerdere certificeringen gelooft Van Gils Automotive in eerlijke kansen voor iedereen. Wij bieden kansen aan mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Zij komen hier in een werk- en leertraject waarbij ze kans hebben op zelfontplooiing in een prettige werkomgeving. Om als erkend leer- en werkbedrijf dit te kunnen bewerkstelligen werken wij intensief samen met omliggende gemeenten.

 

Eerlijk, professioneel én bevoegd

Een van de eisen die aan autodemontagebedrijven wordt gesteld, is de beschikking over een RDW-erkenning. Als RDW erkend bedrijf mag Van Gils Automotive voertuigen opnemen in haar eigen voorraad door de Online Registratie voor Bedrijfsvoorraad (ORB). Om vervolgens voertuigen te mogen demonteren hebben wij ook een bevoegdheid van Online Registratie voor Auto Demontage (ORAD). De bevoegdheid geeft ons de mogelijkheid om gemakkelijk en snel een voertuig voor sloop/demontage aan te melden. Deze registraties laten zien dat Van Gils Automotive een erkend en professioneel autodemontagebedrijf is.

 

RDW-vrijwaringsbewijs

Alle voertuigen zoals schadeauto’s, sloopauto’s en scooters die bij Van Gils Automotive binnenkomen, worden door ons afgemeld bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). Je ontvangt van ons een officieel RDW-vrijwaringsbewijs.

Met het RDW-vrijwaringsbewijs dat je vervolgens ontvangt, is direct de wegenbelasting stopgezet. Mocht het zo zijn dat je deze vooruit hebt betaald, dan ontvang je het teveel betaalde bedrag terug via de belastingdienst. Daarbij komt dat de verzekeringsmaatschappij het vrijwaringsbewijs nodig heeft om de autoverzekering stop te zetten.

 

Buitenlands voertuig

Voertuigen met een buitenlands kenteken, maar ook ambassade voertuigen, ontvangen van Van Gils Automotive een Certificate of Destruction-bewijs (CoD). Hiermee kun je in het land, waar het voertuig is geregistreerd, de wegenbelasting en verzekering stopzetten.

Heb je niet de juiste informatie kunnen vinden? Of wil je informatie over bepaalde onderdelenautodemontage of weten hoe autorecycling er bij Van Gils Automotive aan toe gaat? Dat kan!

Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje op de website. Wij helpen je graag verder!

Ik weet het kenteken niet
  • Hoogste bod voor uw voertuig
  • Direct contant geld
  • Snel en gemakkelijk geregeld
  • Officiële RDW vrijwaring

Hulp nodig?

Heeft u vragen of hulp nodig bij het online taxeren van uw auto? Ons team staat voor u klaar!

Chevrolet Spark 2010/2015
Carrosserietype --
Vermogen (kW) --
Cilinderinhoud (cc) --
Brandstof --
Kleur --
* De afbeelding kan afwijken

Verkoop uw auto

Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
Omschrijf de schade
Dropzone*
Kilometerstand*
Kilometerstand
live chat