Aanvraag plaatsen bij VanGilsAutomotive

Heeft u uw gezochte onderdeel niet kunnen vinden in onze webshop? Of heeft u hulp nodig bij het zoeken naar het juiste onderdeel? Plaats dan een onderdeel-aanvraag bij ons! Onze ervaren en professionele medewerkers behandelen deze zo snel mogelijk en u krijgt van ons zo snel mogelijk een bericht over het gebruikte auto-onderdeel en of wij deze kunnen leveren.  

Ik weet het kenteken niet
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Onderdeel aanvragen

Heeft u een onderdeel niet kunnen vinden in ons voorraadsysteem?

Chevrolet Spark 2010/2015
Carrosserietype --
Vermogen (kW) --
Cilinderinhoud (cc) --
Brandstof --
Kleur --
* De afbeelding kan afwijken

Onderdeel aanvraag

Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
Gewenste onderdeel*
Opmerkingen

Gebruikte onderdelen bij Van Gils Automotive

Als één van de grootste spelers is Van Gils Automotive erkend door en aangesloten bij ARN, STIBA, RDW, VbV en KZD. Boven voldoen wij aan alle eisen en voorwaarden die horen bij  Demontage gebeurt bij Van Gils Automotive altijd in ons, door ons zeer ervaren en vakkundige team. Nadat een auto ingenomen wordt, worden als eerst de onderdelen hiervan gedemonteerd. Vervolgens worden deze onderdelen op kwaliteit gecontroleerd en getest; pas hierna komen de onderdelen bij ons online. Op deze manier kunnen wij de hoge kwaliteit van onze onderdelen garanderen en zodoende deze onderdelen standaard leveren met minimaal 6 maanden garantie. Onze onderdelen worden standaard geleverd met minimaal 6 maanden garantie. Zo bespaart de keuze voor een gebruikt onderdeel bij Van Gils Automotive u niet alleen geld, maar kunt u ook uitgaan van hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service.

Assortiment

Van Gils Automotive is één van de grootste spelers in de branche; vandaar dat wij u een zeer groot assortiment van gebruikte auto onderdelen aan kunnen bieden; met meer dan 88.000 gebruikte auto onderdelen hebben wij allerlei verschillende onderdelen van veel verschillende merken en modellen; onder andere gebruikte Volkswagen, Tesla, Mercedes, Renault en Peugeot onderdelen. U kunt aan de hand van productomschrijving, artikelcode en serienummer gemakkelijk uw gewenste onderdelen in onze webshop vinden. Zo kunt u uw eenvoudig uw onderdelen vinden, bestellen en thuis laten bezorgen; vandaag voor 15:00 uur besteld is de volgende werkdag al in huis! U kunt ook langskomen op onze vestiging in Nootdorp, vlakbij Waddinxveen. Indien mogelijk kunt u ons van tevoren bellen, dan leggen wij uw onderdeel alvast voor u klaar. Voor alle vragen over onze gebruikte auto onderdelen kunt u met ons contact opnemen, dan helpen onze ervaren en professionele medewerkers u hiermee verder. 

Naar een duurzamere branche

In de afgelopen jaren krijgt duurzaamheid in de samenleving steeds meer aandacht in de samenleving, zo ook in de auto-demontage- en de auto onderdelen branche. Ook Van Gils Automotive is dit niet ontgaan en daarom zijn wij dan ook actief bezig met het duurzamer maken en houden van de branche en samenleving. Het gebruiken van gebruikte auto onderdelen is dan ook een duurzamere keuze dan de keuze voor een nieuw onderdeel; met een gebruikt onderdeel kan er wel tot 86% aan C02 uitstoot bespaard worden ten opzichte van een nieuw onderdeel. Door gebruikte onderdelen een nieuw leven te geven en gemiddeld tot 95% van een auto te recyclen draagt Van Gils Automotive ook bij aan het streven naar een circulaire economie. Zo bespaart u niet alleen geld met een gebruikt onderdeel van Van Gils Automotive, maar draagt u ook bij aan een duurzamere branche en wereld. 
 

live chat